En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenine ehil sarhoş olmak önemli bir avantajdır. Elbette bu üstünlükı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri daha çok yasal çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen faziletli binalarda yangın merdiveni binanın imal aşamasında imal edilmektedir. Fakat kuşkusuz bir yangın merdivenine mevla yetişmek midein binanızın yeni olması ya da dolgunca güçlü olması gerekmemektedir.

Hassaten Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan ürkü bar kilit sisteminin de sorunsuz çkızılıştığından güvenli olunmalıdır.

Bu doğrultuda devlet bile iş veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine isabetli bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın bapmızdan birisi yüküm açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş evetğu dâhilin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Yangın Kapısı taban amacı insanoğluın muhatara kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın yönetmeliğine isabetli bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Hızlı Ulaşım: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya ehil olmalıdır. Bu sayede müstacel durumlarda tahliye konulemleri dizi bir biçimde konstrüksiyonlabilir.

Huzurıcı gereç karınermeyen ve yanıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yanıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, ab sprey ve benzeri öteki kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi örgülmayabilir.

Montaj: Yangın bapsı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir takım aracılığıyla Yangın Kapısı gerçekleştirilmelidir.

Yangınlar bazı o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği dahi eritebilmektedir. Essah ağırlıklmış bir yangın bapsı binanın dâhilindeki çatı sakinlerinin dünyaarı tahliyesini muayyen müddet emniyetli hale getirir.

Merdivenin genliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde yangın kapısı olması gerekmektedir.

Kattaki konutların her birinin bağırsakinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması vacip bileğildir.

FEZA Düzenek Odası Yangın Bapsı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış Yangın Merdiveni Kapısı olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yüzı gün otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı mümkün.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page